Wat fijn dat u ons wil steunen!

Lees hieronder hoe u ons kunt steunen

 

Steun ons

Steun onze onderzoeken om muziek als behandeling in de gezondheidszorg toe te passen. Regelmatig geven wij terugkoppeling over de voortgang en resultaten van het onderzoek. Stichting Muziek als Medicijn garandeert volledige transparantie voor de donateur. Er zijn diverse mogelijkheden om een donatie te doen:

Optie 1 - Eenmalige schenking

Wenst u een eenmalige schenking te doen, dan kunt u dit eenvoudig via iDeal regelen. Muziek als Medicijn is een onderdeel van de Erasmus MC Foundation. U kunt hier een donatie doen.

Optie 2 - Periodieke schenking

Wilt u onze onderzoeken steunen met een periodieke schenking – aftrekbaar van de belasting? Hiermee zorgt u voor een gegarandeerde continuïteit van het door u gekozen onderzoeksproject, waar wij u voor dankbaar zijn.

Wenst u een periodieke schenking te doen? Dan verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen via ons contactformulier .

Optie 3 - Nalatenschap

Indien u Muziek als Medicijn ook na uw overlijden wilt steunen, dan kunt u ons opnemen in uw testament. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Wilt u uw gegevens invullen in het contactformulier? Dan nemen wij contact met u op.

Muziek als Medicijn is een fonds op naam van de Erasmus MC Foundation.   Logo Erasmus MC Vriendenfonds Logo ANBI
Kamer van Koophandel 41128623
Bankgegevens NL88 INGB 0000 0029 95t.n.v. Erasmus MC Foundation (ANBI) o.v.v. Muziek als Medicijn Fonds
Prof. Dr. J. Jeekel 06 54 73 63 37
Pien Bax-Engelsman 06 10 36 71 28
info@muziekalsmedicijn.nl
Muziek als Medicijn Erasmus MC